13. 6. 2012

Tri bodky...

Trendy prichádzajú a odchádzajú, ale musíte sa zmieriť s tým, že svetoví návrhári nikdy nezavrhnú tento retro vzor a majú na to dobrý dôvod. Bodky totižto nikdy nevyjdú z módy. Sú sexi, sú hravé a nájdu si svoje miesto v šatníku ktorejkoľvek ženy bez ohľadu na vek.
Minnie Mouse, bodkované šatky
Minnie Mouse, bodkované šatky

Stella McCartney, Runway Show
Stella McCartney, Runway Show


Pre každú ženu a pre každé dievča je bodkovaný kúsok oblečenia, alebo aspoň bodkovaný doplnok módne must have! Je to proste prejav klasického štýlu, ktorý si prešiel dlhým vývojom od bodkovaných šiat a mašle do vlasov, ktoré preslávila kreslená postavička od Disneyho Minnie Mouse, až po glamorous oblečenie na prehliadkových mólach a červených kobercoch.
Wolford, bodkované pančuchy
Wolford, bodkované pančuchy


Bodky sú nadčasový vzor, ktorý pristane jednoducho všetkým. Či sa Vám páčia, alebo nie, budú sa každý rok vracať v nejakej forme na prehliadkové móla. Ak sa Vám zdajú byť bodkované šaty priveľmi uletené, môžete začať pozvoľna. Napríklad, bodkovanými doplnkami. Elegantné šaty a k tomu pančuchy s bodkami a hneď budete za štýlovú hviezdu. Alebo čo tak zvoliť listovú kabelku s týmto vzorom? Nebojte sa pridať trošku hravosti aj ku konzervatívnemu štýlu obliekania.
Blake Lively, Stella McCartney Polka Dot Top
Blake Lively, Stella McCartney Polka Dot Top


Samozrejme, nikto Vám nemôže prikázať ako máte bodky nosiť, je to len na Vás a Vašej fantázii. Veľké bodky pôsobia nesmierne hravo a maličké guličky zase žensky a decentne. Bodkované šaty nesmierne pristanú ženám s postavou v tvare presýpacích hodín. K tomu si predstavte výrazne nalíčené pery a hneď vyzeráte ako sex symbol Marilyn Monroe. Predsudok, že bodkovaný vzor je vhodný len pre malé dievčatká je už dávno prekonaný. Dokazuje to aj napríklad krásna Julia Roberts v roztomilých šatôčkách v kultovom filme Pretty Woman.
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Julia Roberts vo filme Pretty Woman
Julia Roberts vo filme Pretty Woman

Čo hovoríte na bodky v móde Vy? Páčia sa Vám? Máte nejaké kúsky oblečenia s bodkovaným vzorom? Ak hej, tak aké?

XOXO,

               
         Tina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...