7. 6. 2012

Think Pink

Ružová. Je to nežná, dievčenská a romantická farba. V ružovej pôsobíme jemnejšie, žensky a to predsa ide, nie? Ak máte náladu pôsobiť sladko, nevinne, potom na nič nečakajte a rýchlo si na seba oblečte niečo ružové.

Nechajte sa inšpirovať dnešným outfitom, ktorý som pre Vás zostavila. Dúfam, že sa Vám bude páčiť :)
Think pink

Takže pekne po poriadku. Vintage šaty s krátkym rukávom sú z dielne Christian Dior, vzadu sa zapínajú na zips, okolo pásu majú opasok s mašľou vpredu. Pastelová ružová farba krásne kontrastuje s bielymi kvetinami, ktoré lemujú vrchnú časť šiat. Zakúpiť si ich môžete tu.

Topánky som tiež zvolila Christian Dior, sú to jemné sandálky na platforme, potiahnuté saténom. Ako stvorené na teplé letné večery. Krásne, čo poviete? Nájdete ich napríklad na tejto stránke.

Náramok značky Shourouk elegantne dopĺňa celkový outfit. Je pokrytý kryštálmi po celej dĺžke a je vskutku elegantným doplnkom. Náramok je k dostaniu tu.

Slnečné okuliare sú opäť značky Christian Dior a tiež sú vintage. Zakúpiť si ich môžete tu.

Biela kabelka Paul´s Boutique pekne harmonicky ladí s ružovým outfitom. Vďaka pôsobí ešte nežnejšie a nevinnejšie. Kabelku si môžete kúpiť na tejto stránke.

Samozrejme, nemôžete dom opustiť skvele nastylovaná a bez make upu. Žiadny problém. Skvele Vám poslúži multilíčidlo, čo je paletka od Diora s decentnými očnými tieňmi a jemnými rúžmi.

Na záver pripájam tematickú pesničku :)
XOXO,

               
         Tina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...