7. 6. 2012

Olivia Palermo outfit, New York City

Oliviu Palermo bola nedávno odfotená v New York City nahodená v ležérnom elegantnom štýle a vyzerala veľmi chic! Poďme si rozobrať, čo mala na sebe.
Olivia Palermo outfit

Olivia Palermo outfit

Bielo čierne sako predstavuje podľa mňa nikdy nekončiacu klasiku, ktorou sa nedá nič pokaziť a a za všetkých okolností vyzerá úchvatne. Bohužiaľ sa mi ho nepodarilo vypátrať na internete, ale zistila som, že je z dielne značky Reiss. A v ruke držala listovú kabelku Julia Parker.

Ďalej mala na sebe štýlové bledoružové nohavice, ktoré dodali celému outfitu dievčenský nádych. Nohavice Tibi majú voľnejší strih, ale myslím, že dobre vyzerajú len na chudých dievčatách, alebo ženách. Olivia má dokonalú postavu, takže na nej vyzerajú božsky. Nohavice si môžete zakúpiť tu.
Tibi hodvábne nohavice

Pod sakom mala obyčajné biele tričko z Topshopu. Veľmi sa mi páči, ak ľudia kombinujú drahšie a luxusnejšie kúsky s lacnejšími. Okamžite to pozdvihne úroveň tých lacnejších vecí a keď máte obuté drahšie a luxusnejšie lodičky, nikto by neuhádol, že Vaše rifle stáli 10 EUR :) Presne tak je to aj v prípade tohto trička. Je obyčajné, jednoduché a lacné, ale ostatným kúskom z tohto outfitu vôbec neuberá na kvalite. Tričko dostanete tu.
Topshop tričko

Olivia svoj celkový výzor doplnila krásnymi sandálkami značky Boutique 9. Mimoriadne príťažlivá kombinácia čiernej a telovej farby so zlatým zapínaním okolo členku sa veľmi hodí k Oliviinmu oblečeniu.
Doetzen3 sandálky, Boutique 9

Čo hovoríte na tento elegantný outfit?

XOXO,

               
         Tina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...