6. 6. 2012

Neónové farby sú spať!

Aj Vy ste si to všimli? Na uliciach sa to začína hemžiť všetkými možnými farbami. Neónové farby sú totiž v kurze ako nikdy predtým. No dobre..možno boli ešte viac v kurze v 80 – tych rokoch :) Niekto by mohol namietať, že tieto krikľavé farby sú detinské, ale opak je pravdou. Ak ich dokážete dobre skombinovať, môžu Vám ubrať zopár rokov. Stačí vedieť, ako na to.


Ak si pozriete akúkoľvek prehliadku módnych návrhárov zistíte, že sa predbiehajú v tom, kto príde s bláznivejším kúskom. Neónové farby sú ako stvorené na leto, lebo krásne vyniknú na opálenej pokožke. Nezáleží na tom, koľko máte rokov, záleží len na Vašom vkuse, ako jednotlivé módne úlovky zladíte.


Ak máte okolo dvadsať rokov a Vaša jediná starosť je chodenie do školy, neexistujú pre Vás takmer žiadne pravidlá. Neónové farby môžete kombinovať do sýtosti, krikľavé náušnice, doplnky, výrazné topánky, alebo bláznivé laky na nechty. Čím žiarivejšie, tým lepšie. Oslávte svoju mladosť a nezávislosť farbami a hlavne sa nebojte experimentovať. Takéto obdobie sa už nebude opakovať, tak si to užite :)


Keď Vám v občianskom svieti vek okolo tridsiatky, musíte trošku zvoľniť tempo. Hlavne z toho dôvodu, že väčšinu svojho času trávite v zamestnaní a nie všade tolerujú výstrelky v podobe krikľavo oranžového laku na nechty. To Vám ale nesmie zabrániť v experimentovaní. Trefou do čierneho sú napríklad jednoduché šedé šaty s neónovými lodičkami. Alebo naopak decentná sukňa s bielou blúzkou a k tomu oranžová listová kabelka. Okamžite svoj business outfit oživíte a razom budete vyzerať mladistvejšie. Keď takto vplávate do kancelárie, iste Vám bude Váš štýl závidieť nejedna kolegyňa :)


Ak máte okolo štyridsiatky, nemusíte sa báť a rozhodne ani v tomto veku nepatríte do starého železa. Práve naopak, Vy si užijete neónové farby úplne najviac, nakoľko krásne rozžiaria pleť a výrazne uberajú na veku. Stačí napríklad krikľavá puzdrová sukňa spolu s neutrálnou blúzkou, alebo bledé nohavice na leto s farebnými lodičkami a skvelý outfit je na svete.


Dúfam, že nadchádzajúca letná sezóna Vás povzbudí v experimentovaní a že si nejaký neónový kúsok do svojho šatníka v blízkej dobe zadovážite. Nechajte sa inšpirovať fotkami v galérii. 

XOXO,

               
         Tina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...