6. 6. 2012

Jennifer Lopez outfit

Jennifer Lopez je považovaná mnohými za módnu ikonu a nikdy nesklame, pokiaľ ide o túto oblasť. J. Lo patrí k tým ženám, čo si na seba môžu obliecť aj mech a aj tak budú vždy vyzerať skvele. Naposledy som písala článok o neónových farbách a tento outfit je skvelým príkladom.
Jennifer Lopez


Jennifer mala na sebe tento outfit keď promovala svoju pieseň s Pitbullom. Jej krásne ženské krivky vynikli v neónovo žltých šatoch od Michaela Korsa, ktoré si môžete zakúpiť napríklad tu. Na nohách mala obuté sexi ružové lodičky z lakovanej kože značky Casadei Blade. Tie sú Vám k dispozícii na tejto stránke.

Šaty značky Michael Kors sú krásne obtiahnuté, skvele v nich vynikne ženská postava a zaručene v nich Jen pomotala hlavu nejednému pánovi. Jej opálená pokožka bola pekne zvýraznená žiarivou žltou farbou, ktorá je mimochodom veľmi trendy túto jar.
Michael Kors - neónovo žlté šaty

Ružové lodičky harmonicky ladia so šatami a sú podľa mňa veľmi sexi. Hlavne kovový podpätok v kombinácii so žiarivou farbou dodáva celkovému dizajnu topánky šmrnc.
Ružové lodičky Casadei Blade

Celkový look doplnila striebornými šperkami vrátane ikonického náramku Collier de Chien Cuff z dielne Hermes. Čo hovoríte na tento veselý a mladistvý outfit?
Strieborný náramok Hermes


XOXO,

               
         Tina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...